Pennut 3u+2n synt. 19.10.2015

Ali-Vehmaan Jeeves Totti

Strozzavolpe Scarlett O'hara At Travella

e. CIB EUV-10 IT MVA FI MVA Strozzavolpe Scarlett O'hara at Travella "Scarlett"

i. Ali-Vehmaan Jeeves Totti "Totti" (3x LUTB, 2X sert)

Pennut 3vrk

Pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa!

u. Ali-Vehmaan Smirnoff
u. Ali-Vehmaan Sourz
u. Ali-Vehmaan Stroh
n. Ali-Vehmaan Swing
n. Ali-Vehmaan Syrah
Pentujen sukutaulu löytyy täältä!
2.11.2015
Pennut täyttivät tänään 2vkoa! Silmät alkaa olla kaikilla ainakin raollaan ja pikku hiljaa kokeillaan kantaako jalat. Hieman on horjuvaa askellus ja aika usein ollaan nenällään. Sunnuntaina ensimmäinen oli jo kivunnut pentulaatikon reunan yli..
Pentujen ensimmäinen madotus oli tänään ja hyvin maistui, vain yksi oli sitä mieltä että pieni pentu yritetään ainakin myrkyttää tuolla tahnalla.

12vrk

12vrk

12vrk

11vrk

11vrk

3vrk

3vrk

2vrk

2vrk

Ensimmäinen ultra vrk 25

Toinen ultra vrk 26

Ensimmäisessä ultrassa ei oikeastaan näe mitään muuta kuin sen että Scarlett on tiine. Yksittäisiä tyyppejä liikkuu vinhaa vauhtia ultran ruudulla mutta tarkempaa selkoa ei saa.
Toinen ultra seuraavana päivänä selventää sen verran että kyseessä on kuitenkin useamman pennun tiineys koska samaan ruutuun saa näkyviin kaksi kaveria :)

Kolmas ultra vrk 32

Viimeinen ultra vrk 46

Kolmas ultra onkin todella hienoa katsottavaa, parhaimmillaan samaan ruutuun saadaan osia kolmesta eri sikiöstä :) Joten näyttäisi todella olevan mukavan kokoinen pentue tulossa!
Viimeisessä ultrassa näkee sikiöiden kasvun ihan silmissä nyt yksi pentu täyttää ruudun  eikä edes mahdu siihen kokonaan :) Vinhaa liikehdintää oli havaittavissa ja sydämet löivät reippaasti. Myös pennun rakennetta näkee jo aika selvästi ja kylkiluiden kaaret ovat nähtävissä :)